Υλικά 2 κ. σ. κακάο χωρίς ζάχαρη σε σκόνη 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη, συν περισσότερη για το ρολό 350 γρ. γκοφρέτες βανίλιας 1/4 φλ. τσαγιού μίνι τσιπς μαύρης σοκολάτας ή ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα 2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου 1/3 φλ. τσαγιού συν 1 κ. σ. μαύρο ρούμι, συν περισσότερο όσο χρειάζεται Για την επικάλυψη: 3 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο, 30 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη Εκτέλεση Τοποθετήστε τις γκοφρέτες βανίλιας, τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και τα κομματάκια σοκολάτας σε ένα επεξεργαστή τροφίμων. Χτυπήστε μέχρι το μείγμα να γίνει ψιλοαλεσμένο. Προσθέστε το σιρόπι σφενδάμου και το ρούμι. Χτυπήστε το μείγμα μέχρι να ενωθεί και να σχηματίσει μια σκληρή, αλλά εύπλαστη ζύμη. Αν το μείγμα είναι πολύ στεγνό προσθέστε περισσότερο ρούμι, λίγο κάθε φορά, και χτυπήστε ξανά, μέχρι να φτάσετε στην κατάλληλη υφή.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.